EVM Restyling

Home

Over ons

Hier vind je alles wat je over ons moet weten!

Uw voordelen met evmrestyling interieurdesign

Gratis eerste consult voor particulieren: Bij ons is het eerste consult voor particulieren gratis. Peter-Paul evmrestyling komt bij u thuis en krijgt een overzicht van uw “probleem”. U ontvangt ter plaatse een exact bod, tot op de cent nauwkeurig.

Gratis afvoer van oude materialen: Als u voor ons kiest, hoeft u zich geen zorgen te maken over het afvoeren van uw oude materialen. Daar zorgen wij voor! Als u ons bijvoorbeeld opdracht geeft voor het leggen van een nieuwe vloer, voeren wij eerst de oude vloer af.

Direct contact met de baas: Bij evmrestyling-Room Furnishings kunt u rechtstreeks contact opnemen met de baas van het meesterbedrijf Peter Paul evmrestyling. Als beslisser kan hij inspelen op uw situatie en eventuele problemen snel oplossen. Dit bespaart u tijd en zenuwen.

Begrijpelijke prijzen: Onze prijzen zijn 100 procent begrijpelijk. Dat betekent: In ons aanbod vindt u precies wat wij rekenen voor de afzonderlijke producten en ons werk.

Alleen hoogwaardige merkproducten: u krijgt van ons geen goedkope materialen. Wij verkopen en monteren alleen producten van hoge kwaliteit. Merken die u bij ons vindt zijn onder andere: Sonnhaus, Fuggerhaus, English Decor, Inku of Objectflor.

Als binnenhuisarchitect hebben wij ons gespecialiseerd in de volgende 6 gebieden:

Stoffering: Bent u op zoek naar een stoffeerder in Nederland? Wij bieden stoffering voor stoelen, banken, banken, tuinmeubelen, etc.

Stoffen: Wij zijn een stoffenwinkel voor Innsbruck en omgeving. Bij ons vindt u een opmerkelijke selectie van verschillende stoffen voor uw meubels, gordijnen en gordijnen.

Behangen: Wilt u uw appartement renoveren en bent u op zoek naar behang in Innsbruck? In onze winkel hebben we een groot assortiment aan behang voor je.

Vloer leggen: bij ons vindt u niet alleen tapijten, kurk-, vinyl- en natuurhouten vloeren, maar ook een competente vloerlegger uit Amsterdam.

Gordijnen, rolgordijnen, enz.: Bent u op zoek naar een winkel die rolgordijnen verkoopt in Nederland? Wij bieden een verscheidenheid aan jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen, gordijnen en gordijnen.

Bescherming tegen de zon: wij zijn uw experts op het gebied van zonbescherming uit Nederland. In ons assortiment vindt u zonnezeilen en voortenten met elektrische of handmatige aandrijving.

interior-designer-office-table
interior-designer-bathtub
white-wall

Wie zit er achter evmrestyling interieurdesign?


evmrestyling interieurdesign is sinds 1972 een meesterbedrijf in Götzens. Sindsdien zijn er meer dan 21.000 tevreden klanten verzorgd.
Peter-Paul evmrestyling is niet alleen de algemeen directeur van het bedrijf, maar is sinds 1987 ook een meestervakman.

Copyright © 2022 evmrestyling.nl | Powered By evmrestyling.nl